Orgasme uitstellen man

Een romantische avond met je partner. Jullie hebben alle tijd voor elkaar genomen, en na een gezellige tijd op de bank met een heerlijke fles wijn en kaarsjes op tafel komen jullie toe aan een heerlijke vrijpartij. Het voorspel is goed geweest, de sfeer is goed, maar op het moment dat jij toe bent aan ‘de daad’  gebeurt datgene waar jij al bang voor bent. Je orgasme uitstellen lukt niet; je krijgt een premature ejaculatie. Laat het je op dat moment een troost zijn; vroegtijdig klaarkomen is een probleem waar veel meer mannen mee tobben, en dat terwijl het niet nodig zou moeten zijn. Niemand praat er over , maar wij doorbreken dat taboe; we geven je gratis tips en oefeningen.

Train je bekkenbodemspieren

Je bekkenbodemspieren hebben een heel belangrijke functie in je lichaam. Ze zorgen er namelijk voor dat jij je plas ophoudt. Op het moment dat die bekkenbodemspieren verzwakken krijg je last van incontinentie voor urine, maar als je bedenkt dat je met diezelfde bekkenbodemspieren zorgt dat je niet voortijdig klaarkomt is het logisch dat je ze extra zal gaan trainen. Door het aanspannen van je bekkenbodemspieren in een oefening, waarbij je als het ware doet alsof je je penis ‘afknijpt’ leer jij een orgasme uit te stellen.

Houd je adem niet in

Op het moment dat jij een vroegtijdig orgasme voelt aankomen schiet je helemaal in de stress. Je hartslag neemt toe, je krijgt teveel adrenaline in je bloed en je houdt je adem daardoor in. Deze factoren zorgen ervoor dat je een premature ejaculatie niet voorkomt, maar juist bevordert. Laat de stress dus niet de overhand nemen, adem in en uit en focus je op je partner. Ga terug in de relax modus; je zal zien dat het werkt.

Je eikel te gevoelig

Een overgevoelige eikel reageert snel op wrijving. Wanneer dit bij jou het geval is zou je een gel op je eikel kunnen smeren die een verdovende werking heeft. Melite Delay gel heeft deze werking. Wanneer je dit voor een vrijpartij op je eikel smeert houd je het een flinke tijd langer uit. Alle tijd voor elkaar, dat is waar het om draait.